Vier dagen mediteren, helen en genieten

Ontdek je ware natuur, jouw vlam, jouw mooie zelf tijdens onze meditatie vierdaagse bij Talander.

Samen genieten we van diepe stilte en creëren we een prachtige verbinding in eenheid. We stoppen met denken, laten onze energie stromen en maken ruimte voor nieuwe inzichten.

Als je de moed hebt om je hart te openen, vind je de mooiste schatten en gebeuren er wonderen. Een niet te missen ervaring die je veel moois kan brengen.

De intentie

We combineren geleide en stiltemeditaties met lichamelijke en energetische oefeningen. De kracht van het collectieve veld zorgt er voor dat je dieper contact kunt maken met wat jij als individu nodig hebt.

Er ontstaat openheid zodat de onrust of het onevenwicht in jou naar boven kan komen. Dit leren toelaten werkt helend. Door jezelf over te geven aan het proces, vind je een nieuwe balans die diepe rust en stilte brengt in jezelf.

Als groep steunen en dragen we elkaar op deze innerlijke reis. Het is bijzonder om de eenheid en het wonder van die gezamenlijke energie te ervaren. Een ware openbaring van licht en liefde die een diepgaande transformatie kan betekenen voor jou.

Waar en wanneer?

Elk jaar in de krokus- en herfstvakantie bij Talander in Arendonk.

Februari 2024: 10 tot en met 13 februari - Elke dag van 9u30 tot 17u.

Prijs: 260 euro - Inclusief lunch.

Contacteer ons voor meer info en inschrijving.