Vier dagen mediteren, helen en genieten

Reis met de vier winden

Ontdek je ware natuur, jouw vlam, jouw mooie zelf tijdens onze meditatie vierdaagse bij Talander.

We genieten van diepe stilte en creëren een prachtige verbinding met de vier winden. Dankzij de energie die zo gaat stromen komen nieuwe inzichten aanwaaien.

Een niet te missen ervaring die je veel moois kan brengen.

Zuiden

We beginnen onze reis met de wind uit het zuiden. In het zuiden vinden we Moeder aarde die zorgt voor stevigheid en zekerheid. We voelen dat we er mogen zijn en dat we gedragen en gekoesterd worden.

Westen

In het westen ontdekken we onze creativiteit en authenticiteit. Deze wind brengt je de liefde voor je ware zelf. Je ervaart de daadkracht en de moed om te tonen wie je werkelijk bent. 

Noorden

De wind uit het noorden streelt je vertrouwen om je hart te openen. Hij geeft de juiste richting aan en blaast je in de rug op jouw unieke pad. Je gelooft in je eigen kracht en intuïtieve wijsheid om je hart te volgen.

Oosten

Het oosten staat voor het universum, het hele al, yin en yang, zwart en wit, mannelijk en vrouwelijk, gevoel en verstand. De oostenwind brengt de wijsheid van de andere windrichtingen en het hele universum samen. Hier laat een storm je voelen dat stilte kan ontstaan als je je overgeeft aan de stroom van het leven.  

 

De intentie

Als je de moed hebt om je hart te openen, vind je de mooiste schatten en gebeuren er wonderen. 

We combineren geleide en stiltemeditaties met lichamelijke en energetische oefeningen. De kracht van het collectieve veld zorgt er voor dat je dieper contact kunt maken met wat jij als individu nodig hebt.

Er ontstaat openheid zodat de onrust of het onevenwicht in jou naar boven kan komen. Dit leren toelaten werkt helend. Door jezelf over te geven aan het proces, vind je een nieuwe balans die diepe rust en stilte brengt in jezelf.

Als groep steunen en dragen we elkaar op deze innerlijke reis. Het is bijzonder om de eenheid en het wonder van die gezamenlijke energie te ervaren. Een ware openbaring van licht en liefde die een diepgaande transformatie kan betekenen voor jou.

 

Waar en wanneer?

26 tot en met 29 oktober 2024 - Jaarlijks in de krokus- en herfstvakantie

Elke dag van 9u30 tot 17u.

Talander, Arendonk

Prijs: 280 euro - Inclusief lunch.

Contacteer ons voor meer info en inschrijving.